• head_banner
  • head_banner

Nyheter

Skidress pressemelding

Klassifisering av skidresser:

Deleskidresserer de vanligste, med god bekvemmelighet og sterk samlokalisering, og anbefales.Delte skidresser er ofte sammenkoblet med smekker med høy midje for å hindre at snø kommer inn.

Den største fordelen med skidressen i ett stykke er å hindre at snø renner ned i midjen når du faller, men bekvemmeligheten reduseres kraftig.

Klassifisering av skidresser:

Den såkalte vanlige stilen er den vanligste, enkle og elegante, passer for alle aldre.

De trendy modellene er stort sett gensere, som ser ut som gensere.Det er mer egnet for unge mennesker å spille finer, fordi finer er relativt kult, og med løse skidresser ser det mer moteriktig og energisk ut.

1

Skidressstiler:

Vanlig, trendy

Den såkalte vanlige stilen er den vanligste, enkle og elegante, passer for alle aldre.

De trendy modellene er stort sett gensere, som ser ut som gensere.Det er mer egnet for unge mennesker å spille finer, fordi finer er relativt kult, og med løse skidresser ser det mer moteriktig og energisk ut.

2

Strukturen tilskidress

1: Kutt

Skidresser bruker generelt bedre skreddermetoder som tredimensjonal skreddersøm.En skidress som er for stram vil begrense glidebevegelsen mens du går på ski, og en god skidress skal føles tettsittende og løs når du har den på.Generelt sett, når du retter armene opp, bør fronten av skidressen være litt lengre enn håndleddene.På dette tidspunktet skal det ikke være tetthet eller annen ubehagelig følelse i armhulene, for når man går på ski vil de øvre lemmene være i et større område.I hele spekteret av sport, spesielt for nybegynnere.

2: fyllstoff

Fyllstoffets natur bestemmer varmebevaringen til skidressen, og påvirker også vekten, pusteevnen og komforten til skidressen.For tiden bruker de fleste skidresser hul bomull eller DuPont-bomull med bedre varmeisolasjon.

3: hals

Utringningen på skidressen er utformet med en oppreist høy halsåpning, som effektivt kan hindre kald luft i å komme inn.Det er også verdt å merke seg at hetten på noen skidresser kan stikkes inn i kragen, noe som forårsaker en endring i formen på halsen og påvirker komforten til halsen.For eksempel er halsen på enkelte skidresser ikke tett kombinert med huden på grunn av luens tynning, noe som gjør det lett for kald luft å komme inn og reduserer varmen i klærne.

4: Mansjetter

Skidressmansjetter bør utformes for å ha hals, og skal kunne justere stramheten, og bedre skidresser bør også ha håndbeskyttelse for å øke vindmotstanden ved mansjettene og hindre at snø kommer inn.

5: glidelås

Glidelåshodet på skidressen bør gjøres så stort som mulig for å lette trekk ved bruk av hansker.Samtidig bør utformingen av sømmen rundt glidelåsen være enkel, rimelig og unngå tungvinthet, slik at man unngår at mellomfôret festes når glidelåsen trekkes.Som utendørs sportsklær skal glidelåser til skidressen selvfølgelig også være sterke og slitesterke.

6: stolpe

Glidelåsen ved stolpen på skidressen skal være vann- og vindtett.

7, midje

For delte skidresser (topper) er midjedesignet nødvendig, og det bør være snøring eller midjebelter for effektivt å hindre at kald luft og snø kommer inn når det strammes.

8: Farge

Når det gjelder farge, vil rød, oransje-rød, gul og andre farger som står i kontrast til hvitt få brukeren til å se mer iøynefallende ut.Samtidig kan det også øke den dynamiske følelsen på ski.Men de siste årene har trenden med mer enkle farger som mørkegrønn og mørk grå gradvis dukket opp.

Egenskaper til skidresser:

1: Vanntett

Det er ingen tvil om at du vil takle snø når du går på ski.Nybegynnere kan falle ofte.Eksperter kan gå på ski puddersnø.Det kommer garantert snø på kroppen din.Hvis du ikke kan gjøre vanntett, blir klærne dine snart våte.Bitende kaldt.

Den vanntette indeksen til skidresser varierer fra 5000-20000 mm;

2: Pustende

Som nevnt tidligere er ski en sport og genererer varme.Hvis varmen i kroppen ikke drives ut i tide, vil den samle seg i den, svette øker, og hurtigtørkende klær vil ikke fungere bra.

3

I tillegg til stoffets pustende funksjon er det vanligvis glidelåser under armhulene og til og med innerlårene på skidresser for å øke pusteevnen.

4


Innleggstid: Jun-07-2022